Stefan "Stiffen" Holmgren

Tack för alla år!
VIK blev av med ett enormt hjärta ikväll, eller redan i förmiddags, när Rohlin kallade upp Stefan till sitt skrivbord och bad honom att skriva på uppsägningspappret.

Inte nog med att kaptenen Patrik Juhlin gjorde sin sista match, även Marcus Söderqvist, mannen som spelat med VIK sedan omstarten fick samma besked som Stefan Holmgren.

Hur det blir med VIK anno 2009/2010 har jag ingen aning om, men det blir att fundera både en och två gånger när man inhandlar ett säsongskort till nästa säsong. Det finns ju innebandy man kan kika på.
Jag är bitter, mest över hur VIK behandlar spelare som har ett stort VIK-hjärta, spelare som visar match efter match att man krigar, även fast andra spelare åker omkring och såsar så fanns det en riktig brunkarlina, som gav allt i varje byte. Två av de spelarna väljer man alltså att säga upp kontraktet med, vilka jävla signaler sänder man ut då?

Det bör berättas att Stefan och Marcus inte har enorma löner.

Bara att gå till sig själv, skulle du komma till jobbet en dag och chefen säger att han gärna har kvar dig på jobbet men undrar om du skulle kunna tänka dig att gå ner i lön. Hur många skulle kunna tänka sig att göra det. I detta fall har man dessutom alternativa arbetsgivare som står och väntar på att få dina tjänster.

RSS 2.0