Har varit på kurs.

Jag har varit på kurs i dagarna tre och det var ett jävla äventyr det.
Jag hade hostat hela vägen till Aronsborg och tänkte att det här kan bli intressant.
Hela första dagen satt jag och små-hostade, sen gick jag och la mig och vilade mellan klockan 17 och 18.40. Klockan 19.00 skulle vi sätta oss till bords. Feber.
Maten var helt ok, men så som jag kände mig så skulle inte ens morsans pitepalt smaka bra.
Sen att de serverade "Gräddsläpad kålsoppa med renskavsbitar" till förrätt, gjorde inte saken bättre. Det var alltså uppvärmd grädde med ytterst små bitar av renskav som hade letat sig till botten. Grädde! Jag som är mjölkallergiker.
Nu var det inte ett matinlägg jag skulle skriv om, utan mitt tillstånd jag befann mig i under mina kursdagar.

Jag lämnade bordet innan kaffet hade serverats, gick till receptionen och bad om två alvedon och en pepsi. Sen gick jag raka vägen till rummet för att lägga mig ner och vila. Slängde i mig mina alvedon och vaknade nästa morgon med löjligt hög feber, låg bokstavligen och skakade. När det var dags för frukost, ringde jag en kurskamrat som kom upp med två alvedon till och ett par mackor.
Klockan 10 ringde samma kurskamrat och frågade hur jag mådde och sa samtidigt att jag skulle ringatill jobbet och sjukskriva mig. Fuck that, tänkte jag - kan ju inte ligga här och vara sjukskriven. Så jag gick upp och masade mig in i duschen för att infinna mig till lektion efter lunch. Shee, kände mig som Bengt 87, när jag gick upp för trapporna, ont i varenda led som finns på kroppen.
Jag skippade middagen och fick en macka och en tallrik youghurt till rummet, sen var det bara att kurera sig igen. Somnade klockan 21-isch och vaknade nästa morgon på samma sätt som dagen därpå, feberfrossa och hosta, skööön morgon, verkligen!

Sista dagen var jag med från morgon till avslutningen och det var ondska. Kände mig lite "onykter", kan ha tutat i mig lite för myckat av hostmedicinen, skippade lunchen, aptiten var obefintlig. Spelade biljard när övriga kursare gick upp och åt lasagne - svin!

Så för att summera veckan så här långt, kan jag bar säga: Gå på kurs med feber; Inte helt korrekt.

Herrå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0